یکشنبه، 28 اردیبهشت 1399

مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج اساتید واحد سنندج برگزار شد

مسئول جدید بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج معرفی شد

جلسه تودیع و معارفه بسیج اساتید واحد سنندج امروز یک شنبه 1399/2/28 با حضور ریاست واحد سنندج, دکتر جهانشیر امینی و حضور حجت الاسلام و المسلمین طاهری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان کردستان و دکتر مهدی حاتمی مسئول بسیج اساتید استان به همراه جمعی از مسئولین واحد برگزار شد.

در این مراسم که بخشی از آن به صورت ویدیو کنفراس برگزار شد, آقای دکتر هاشمی از مسئولین بسیج اساتید کشور نیز طی ارتباط ویدیویی, ضمن تشکر از زحمات مسئول قبلی این کانون؛ دکتر الله رضا مرادی گروسی تقدیر به عمل آورده و برای دکتر علی اکبر امیری, مسئول جدید کانون آرزوی موفقیت نمود.

لازم به توضیح است دکتر امیری از اعضای هیات علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج و رئیس دانشکده دامپزشکی این دانشگاه می باشد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج