شنبه، 27 اردیبهشت 1399

پیام مدیرکل محترم روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

بسمه تعالی

بیست و هفتم اردیبهشت، «روز ارتباطات و روابط عمومی» را به همه همکاران گرامی، خدوم و دلسوز خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی تبریک می گویم.
امروزه اهمیت جایگاه روابط عمومی در عصر ارتباطات و در دورانی که اطلاع رسانی در همه عرصه ها پیشتاز است، دو چندان شده است.
روابط عمومی به عنوان عنصر اصلی در ارتقاء و پیشرفت هر سازمانی جایگاه ویژه ای دارد و بدون روابط عمومی هیچ فعالیتی انعکاس نمی یابد.
تلاش های بی دریغ همکاران گرامی و عزیزم در پوشش خبری و انعکاس فعالیتهای واحدهای دانشگاهی، هدایت تحصیلی داوطلبان ورود به دانشگاه و جذب دانشجو، اطلاع رسانی و راهنمایی اساتید و دانشجویان درخصوص برگزاری کلاس های آموزشی به صورت مجازی، اطلاع رسانی اقدامات واحدها در مبارزه و پیشگیری از انتشار ویروس کرونا و ... شایسته تقدیر و قدردانی است.
این روز فرخنده را به تمامی مدیران و کارکنان محترم روابط عمومی استان‏ها، مسئولان روابط عمومی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی صمیمانه تبریک عرض می‏کنم و امیدوارم در پناه خداوند منان در انجام وظایف محوله بیش از پیش موفق و موید باشید.

ارادتمند همیشگی شما
رضا همدانچی