چهارشنبه، 25 دی 1398

برگزاری مراسم تودیع و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان

روز چهارشنبه 25 دی ماه مراسم معارفه سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان با حضور معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی کشور، نماینده ولی فقیه در استان، استاندار و جمعی از مدیران استان برگزار شد.

دکتر جهانشیر امینی، سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کردستان در این مراسم، توجه به آموزش و گسترش کمی و کیفی فعالیت‌های پژوهشی را لازمه توسعه و پیشرفت دانست و اظهار داشت: «ارتقای کیفیت آموزش، ارتقای سطح سواد دانشجویان از جمله برنامه‌های در دستور کار این دانشگاه است.

وی ارتقای فعالیت‌های علمی و پژوهشی در واحدهای دانشگاهی تابعه، ارتقاء کمی و کیفی تولیدات علمی و به حداقل رساندن حاشیه‌ها را از دیگر اولویت‌های کاری خود ذکر کرد.

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کردستان خاطرنشان کرد: ایجاد تعامل با دستگاه‌های اجرایی و تقویت ارتباط بین دانشگاه و صنعت را پیگیری کرده و از تجارب ﻭ ﺍﻟﮕﻮﻫﺎﯼ ﻣﻮﻓﻖ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ‌ﻫﺎی دیگر استفاده می‌کنیم.

در پایان این مراسم ضمن قدردانی از خدمات  دکتر محسن پیشوایی‌علوی سرپرست سابق دانشگاه، «دکتر جهانشیر امینی» به‌عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج معرفی شد.