چهارشنبه، 10 مهر 1398

ابلاغ مجدد دستورالعمل و منشور آراستگی و پوشش اسلامی برای جامعه دانشگاهیان با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید

نظر به آغاز سال تحصیلی جدید و ضرورت تجلی غلبه نماد و نمود فرهنگ اسلامی و شأن فرهیختگی در محیط دانشگاهی و تبعیت از مقررات لازم الاجرای مربوط به رعایت شئون در طرز پوشش و پیرایش همه صنوف مختلف دانشگاهی اعم از اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز، حسب مصوبه شورای فرهنگی اقدام به باز نشر دستورالعمل صادره در این باره شد تا عزیزان به تناسب آگاهی از مفاد موضوع نسبت به رعایت موازین ابلاغی اهتمام شایسته داشته باشند.

دستور العمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری در دانشگاه آزاد اسلامی

1-لباس باید ساده ،آراسته و در شان دانشگاه باشد.

2-پوشش کامل بدن بجز صورت و دست ها تا مچ برای بانوان الزامی است.

3-پوشش بانوان با چادر و مانتو بلند تازیر زانو، شلوار،مقنعه یا روسری با رنگ مناسب ، جوراب غیر نازک و کفش متعارف میباشد.

4-استفاده از مانتو نامناسب ، کوتاه ،چاک دار، آستین کوتاه ساق دست نما، چسبان، دارای رنگ تند و زننده ،جلو باز و بدون دکمه برای بانوان ممنوع است.

5-پوشش آقایان با پیراهن آستین دار و یقه معمولی ،شلوار ساده ،رسمی و بلند می باشد.

6-آرایش و پیرایش غیر متعارف مو مانند بافتن، مش کردن،تیغ تیغی و... برای آقایان ممنوع است.

7-استفاده از لباس اندامی ، نازک ،تنگ وچسبان، بدن نما و شلوار استریج برای آقایان ممنوع است.

8-چاپ هر گونه نقوش،کلمات زننده و رکیک،علائم و نشانه گروه های انحرافی،تصاویر زن ،تصاویر فکاهی وپوچ و بی معنی ،شعارهای قومی و نژادی ،تبلیغات تجاری و توهین آمیزبرروی بدن ،پوشش،مچ بند ،پیشانی بند ،کمربند ،انگشتر وکیف ممنوع است.

9-استفاده از آرایش زننده ،جواهرات و زیورآلات نامتعارف(زنجیر پا ،نگین بینی و دندان)ممنوع است.

10ـ هر گونه ررفتاری که با اصول سازمانی، ضوابط و مقررات اخلاقی، فرهنگی و اجتماعی در کلاس درس، آزمایشگاه، خوابگاه و محیط دانشگاهی مغایر باشد، ممنوع است.

شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی