یکشنبه، 29 اردیبهشت 1398

سرپرست جديد دانشگاه آزاد اسلامي واحد بيجار منصوب شد.

طي حكمي از سوي دکتر محسن پیشوایی علوی دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی کردستان آقای مسعود کریم زاده به عنوان سرپرست جدید واحد بيجار منصوب شد. در مراسم تکریم ومعارفه رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد بيجار كه با حضور نماینده مردم شریف شهرستان بیجار در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه، فرماندار،اعضاي شوراي شهر و جمعي از مسئولين و معتمدين شهر بيجار شامگان شنبه 28 اردیبهشت برگزار شد، دكتر پیشوایی علوی از اقدامات و تلاشهاي صورت گرفته توسط سید محمد زمان زاده سرپرست پيشين واحد تقدير و مسعود کریم زاده را به عنوان سرپرست جديد واحد بيجار معرفي كردند. شایان توضیح است كه آقاي مسعود کریم زاده عضو هیات علمی ، مدیر گروه رشته کامپیوتر ،مسئول پژوهش، مسئول فرهنگی و مدیر حراست واحد بیجار را نیز درروزمه کاری خود دارد.