چهارشنبه، 25 اردیبهشت 1398

نشست هم اندیشی دانشگاه و آموزش و پرورش استان کردستان برای عقد تفاهم نامه همکاری

شامگاه روز سه شنبه مورخ 23/2/98 با حضور دکتر محسن پیشوایی علوی، ریاست دانشگاه و اعضای شورای معاونین، نشست هم اندیشی دانشگاه و آموزش و پرورش استان کردستان، با هدف هم افزایی و ارتقای سطح همکاریهای علمی و تحقیقاتی برگزار شد.

در این نشست که بنا به دعوت دانشگاه و با استقبال و تشریف فرمایی مسئولان اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان و مدیران ادارات تابعه آموزش متوسطه دوم و مدیران دبیرستانها و هنرستانهای نواحی 1 و 2 شهرستان سنندج همراه شد، بازشناسی مواضع اشتراک در فعالیتهای آموزشی و پژوهشی و کشف زمینه های سودمند همکاری دو جانبه که نتایج آن به ارایه خدمات بیشتر و برتر برای جوان کردستانی علاقه مند به ادامه تحصیلات دانشگاهی در رشته های مورد نیاز استان که در نهایت به ایجاد شتاب در حرکت بسوی توسعه منطقه بیانجامد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در جریان این نشست ...