چهارشنبه، 28 فروردین 1398

دیدار ریاست و شورای معاونین واحد سنندج با مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور مرکز سنندج

دکتر پیشوایی علوی، دبیر هیأت اُمنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و اعضای شورای معاونین واحد سنندج صبح روز دوشنبه 98/1/27 پس از دیدار با رئیس جدید دانشگاه پیام نور مرکز سنندج برای عرض تبریک انتصاب و آرزوی موفقیت به ملاقات مسئول جدید دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه رفتند. حجت اسلام و المسلمین نعمت ا... طهماسبی که در آخرین روزهای سال 97 به عنوان مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور مرکز سنندج منصوب و معرفی شدند تا پیش از این انتصاب و آغاز به کار در این مرکز، طی سنوات اخیر به عنوان جانشین این نمایندگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج منشا خیر و خدمات ارزنده بسیار بوده اند.