سه‌شنبه، 16 بهمن 1397

تازه ترین افتخار ورزشی واحد سنندج با تیم فوتسال اساتید و کارکنان

تیم فوتسال اساتید و کارکنان واحد سنندج با حضور درخشان در مسابقات کشوری جام فجر دانشگاه آزاد اسلامی که به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی از مورخ 11 الی 18 بهمن ماه جاری با میزبانی واحد دانشگاهی بوشهر و حضور 11 تیم مدعی در دسته دو  و 12 تیم دیگر در دسته یک از واحدهای دانشگاهی کشور برگزار شد؛ با پیروزی مقتدرانه در برابر تیمهای خراسان رضوی، نجف آباد اصفهان و کرمان به فینال این دوره از مسابقات راه یافت.

شایان ذکر است که در این دوره از مسابقات آقایان علی سلیمانی، خیدان حاتمی، مرتضی دوروزی، صباح حمیدی، پرویز مرادی، محمد صالح میرکی، محمود میرکی، شاهو اندیشمند، رضا نوفرستی، صابر حسینی، سیامک حسن پور، کیومرث قوامی و وریا غفوری ترکیب اعضای تیم فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج را تشکیل می دهند. با آرزوی موفقیت عزیزان در فینال و کسب مقام قهرمانی ، از زحمات همکار گرامی واحد سنندج، آقای فرهاد غلامی قدردانی می شود.